Iphone, telefoon & laptop reparatie in Nijkerk

Is uw telefoon stuk gevallen, barst in het scherm, geen geluid meer of een ander probleem? Neem vrijblijvend contact met ons op via ons formulier en vraag naar de reparatie mogelijkheden. Eventuele haal-  en/of brengservice of een vervangend toestel (indien aanwezig) kan ook geregeld worden.

Iphone reparatie Nijkerk

Is uw laptop of computer stuk, start hij niet meer op, valt hij uit of misschien een hele andere storing? Ook dan kunnen wij u misschien wel helpen. Neem gerust contact op om uw storing te melden en te overleggen wat de mogelijkheden zijn.

Merken

Wij repareren onder andere onderstaande merken en modellen. Heeft u een andere telefoon of laptop? Neem vrijblijvend contact op en wij kijken naar een oplossing.

  • iPhone (vanaf iPhone 5, 5S, 5E, 6, 6S, 7, 8)
  • iPad (op aanvraag)

Apple support hulp op al uw apple computers

Heeft u problemen met het instellen van UW apple computer/laptop wij kunnen u er mee helpen om hem goed in te stellen. Ook opschonen en sneller maken is in veel gevallen mogelijk, of is UW computer gecrasht? Dan kunnen wij in veel gevallen de data nog terug krijgen. Ook kunnen we u helpen met iCloud instellingen, zodat de data op UW computer en iphone/ipad goed met elkaar kunnen samen werken.eeft u problemen met het instellen van u apple computer/laptop wij kunnen u er mee helpen om hem goed in te stellen. Ook opschonen en sneller maken is in veel gevallen mogelijk, of is u computer gecrasht? Dan kunnen wij in veel gevallen de data nog terug krijgen. Ook kunnen we u helpen met iCloud instellingen, zodat de data op u computer en iphone/ipad goed met elkaar kunnen samen werken.

 

Direct contact?

U kunt ons ook direct bellen of via Whatsapp bereiken op 06-10948958.

Actie geldig van 20 November t/m 4 December

Vrijblijvende contact opnemen